خارش واژن

سلام،من دو ساله خارش شدید در ناحیه پوستی واژن دارم که پوست واژنم مثل شوره سرپوسته پوسته میشه و سفیدک میزنه بعضی وقتا هم ترشح پنیری دارم که بو نمیده،چند بار هم دکتر زنان رفتم پماد کلوبتازول و ان ان تجویز کردن که خوب نشدم ،لطفا یه راهکار بدین واقعا دیگه خسته شدم،انقدرم هم خاروندم کلاپوست اون قسمت رنگش فرق میکنه وقرمزه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
شما مبتلا به عفونت قارچی واژن هستید
پماد کلوتریمازول هر شب یک اپلیکاتور به مدت ۷شب
پماد هیدروکورتیزون صبح و عصر روی واژن بزنید
مپسول فلوکونازول ۱۵۰ میلیگرم هر ۷۲ساعت یک عدد و کلا هم سه تا کپسول مصرف شه
کاملا خودتون رو بعد از هر بار دستشویی خشک کنید لباس زیر به هیچوجه نمدار و مرطوب نباشه