کودک ۲ ساله ام علاقه به یادگیری دارد

یه دختر ۲ ساله دارم  که حروف الفبارو  بدون اینکه بهش یاد بدم  یاد گرفته تا ۱۳ بلده بشماره از رو حروف میخونه حروف خارجیم بلده

همه حیوانات رو  بلده و چند جمله میتونه بخونه

از روی کتاب بچه های بزرگتر یاد گرفته و خیلی علاقه به یادگیری داره

هیچ  اجباری ام نبوده  اما میگن که نباید زودتر از موعدش یاد بگیره من یادش ندادم  الان  باید چیکار کنم کمکش کنم که بیشتر یاد بگیره یا ولش کنم و نزارم یاد بگیره میگن بعد از درس زده میشه درحالیکه خودش میخواد که یاد بگیره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بتظر نیرسد فرزند شما از هوش بالایی برخوردار است و بهتر است حتما در جهت درست پرورش یابد. به مراکزی ببرید  که در جهت پرورش خلاقیت کودک هستند . اینکه رنگ و مفاهیم و شکل و.. یاد بگیرد مشکلی در کاهش انگیزه هنگام ورود به مدرسه نخواهد داشت
میتوانید مهارتهای دیگری را در فرزندتان تقویت کنید مثل زبان انکلیسی . موسیقی و ....
حتما در مورد کار با بچه های باهوش اطلاعات بیشتری کسب کنید