سلام همسرم شدیدا به من وابسته اس و رو روابط من با بقیه هم خیلی حساس و اینک ی ترس شدید نسبت ب لینک من و زندگیش از دست بده داره ی ترس خیلی شدید ک بعضا زندگیمون مختل میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اين مواردي كه گفتيد بايد ريشه يابي بشه كه علت اين ترس چيه ؟ايا قبلا در گذشته خانواده اين تجربه را داشته اند ،چقدر به والدين وابسته بودند ،چه عاملي باعث اين احساسه و چي باعث تداوم اين حس ميشه ..ممكنه ايشون طرحواره رها شدگي و نقض شرم فعالي داشته باشن كه باعث اين نگراني ها شده .
كتاب زندگي خود را بيافرينيد جفري يانگ ترجمه دكتر حميد پور ميتونه بهتون كمك كنه كه طرحواره هارا بشناسيد و كتاب عاشقم باش رهايم نكن ميشل اسكين ترجمه دكتر منافي ميتونه مفيد باشه اما اونچه براي ايشون ضروريه اينكه حتما با يك مشاوره صحبت كنند .