بداخلاقی پدرم و رفتار با او

سلام پدرم در کنار همه خوبیهاش،اما بسیار ایرادگیر،مسخره کننده  وبد دهن هستن،بخصوص نسبت به مادرم،الان همه ما بچه ها ازدواج کردیم اما هربار منزلشون میرم با دیدن این رفتارها حالم بد میشه،از کوچکترین کارهای مادرم ایراد میگیرن،تا حدی که مادرم محل زندگیشو از ایشون جدا کرده و طبقه بالای خونه ساکن هستن،البته برای صرف غذا و تلویزیون و .... پیش پدرم هستن.پدرم نسبت به ماها و بخصوص من و بچه هام خیلیییی محبت دارن،به شدت پدر متعهدی هستن و خیلیییی خوبیها دارن خیلیییی زیاد،اما با دیدن این رفتارهاشون گاهی از شدت ناراحتی حرفی میزنم،که باعث میشه ایشون خیلی بهشون بربخوره و تا مدتها باهام سرسنگین هستن.به خودشون اجازه میدن عالم و آدم و زیرسوال ببرن،دایم میگن همه کارهای خونه روی دوش منه و..... و تاحالا نشده یکبار درست و حسابی از مادرم تشکر کنم.موندم واقعا در مقابلشون چه رفتاری داشته باشم؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
دوست عزيز ميدونم كه براتون ناراحت كننده است ولي يادتون نره كه زندگي دو نفر ديگر است و انها سالها بر اين اساس رابطه خود را جلو برده اند و شما يا هيچكس نميتونه اين الگوي ارتباطي بين اون دو نفر را تغيير بده تا خودشون نخواهند چون هر حرف از سمت نفر سوم باعث دلخوري يكي از انها ميشه
مادرتون اگر ناراحت هستند بجاي جدا كردن محيط بايد راهكار موثر تري پيدا كنن .بايد بررسي كرد كه علت اين رفتار پدرتون چيه و الگوي مخرب ارتباطي اون ها چيه و اين توسط زوج درمانگر بايد انجام بشه .شما تنها در غالب فرزند اونها ميتونيد دوستشون داشته باشيد و حتي علنا بگويد كه از اينكه وقتي ميرويد خانه  پدري و اين رفتارها را ميبينيد ناراحت هستيد بيش از اين از شما كاري برنميايد .