ال دی و بارداری

سلام.من سه ماهه زایمان کردم که به خاطر قطع نشدن خونریزی به صلاحدید پزشکم قرص ال دی مصرف میکنم.این ماه اولین دوره بود و ما پیشگیری طبیعی هم داشتیم.آیا با این وجود بازم احتمال بارداری هست؟چند روز بعد از قطع قرص باید منتظر پریودی باشم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر تمامی قرصها رو بموقع طبق دستور مصرف کردید و پیشگیری دیکری هم داشتید احتمال بسیار ضعیفه برای بارداری
بسته قرص اگر ۲۱ تایی باشه بعد از اتمام بسته هفت روز صبر کنید و بسته جدید رو شروع کنید
اگر بسته قرص ۲۸ تایی باشه بدون هیچ وقفه ای بسته جدید رو شروع می‌کنید