پلی کیستیک و قطع پریود

سلام من هفده سالمه شش ماهه عادت ماهیانه نشدم یکسال دوفاستون خوردم و الان یکساله نمیخورم سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم و پرولاکتین خونمم نوزده و بیست و نه صدم و سونوگرافی فولیکول های متعدد کوچک رو نشون میده که باعث افزایش حجم تخمدان شده (کیست ندارم و تجمع مایع هم وجود ندارد)من شیش ماهه که عادت ماهیانه نشدم می‌خوام ببینم میشه الان کلا بیخیال این موضوع و درمانش بشم(در عوض دارو گیاهی میخورم فقط که کیست تشکیل نشه.پیاده روی.ماساژ رحم و گرم نگهداشتن)

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

درمان هایی که ذکر کردید همه بی فایده است .

تا وقتی مجردید داروهایی که برای نظم قاعدگی لازم است تجویز خواهد شد و پس از ازدواج برای باردار شدن ، شاید داروهای محرک تخمک گذاری لازم شود . در هرحال باید وزنتان را به وزن ایده ال برسانید .