سلام خسته نباشید اقدام به بارداریم دکترم برا قرص استرادیول روزی یه دونه و متفورمين اسپرونولاكتون روزی دوتا نوشت والان در دسترسم نیست اقدام کردم برا بارداری بعد اقدامم ادامه بدم قرصارو یا قط کنم  اگ باردارشم مشکلی ایجاد نمیکنه برا بارداریم استفاده این قرصا؟؟ترو‌خدا جوابمو بدین خیلی میترسم با وجود اقداممو مصرف این قرصا ک اگ باردارشم مشکلی برا جنین پیش بیاد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام در طول اقدام به هيچ وجه اسپيرنولاكتون نبايد مصرف شود و حتما بايد قطع شود