کیت تخمک گذاری

۲۸ ساله هستم  و ۶ سال هست ازدواج کردم تنبلی تخمدان دارم که با مصرف دارو الان مرتب پریود میشم.

روز ۱۵م ماه لکه بینی دارم. گاهی خیلی کم در حد که بین دو لکه ممکنه یک روز فاصله بیفته و لکه ها خیلیی کمرنگ هست. در روز ۲۱م ماه شروع خونریزی هست. میخواستم بدونم از چه روزی باید کیت بزنم تا روز تخمک گذاری رو پیدا کنم؟ و اینکه اگه بخوام دوباره دوفاستون مصرف کنم از چه روزی مصرف کنم؟ دوز دارو چند باید باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مصرف دوفاستون از شب چهاردهم قاعدگی یک عدد به مدت ده شب هست
برای بار اول اگر بخواید محدوده تخمک گذاری رو پیدا کنید، یکروز بعد از اتمام پریود هر روز یک کیت استفاده کنید زمانیکه دو خط روی کیت پررنگ شدند زمان اقدام شماست