انتقال جنین

سلام وقت بخیر ببخشید من انتقال جنین داشتم و بهم سوندوصل شد یکبار بعد سوند دفع ادرار راحتی داشتم ولی از شب انتقال ب بعد ادرارای سخت دارم بعد خشک کردن خودم لکه های خون دیدم تا دو س روز اول روز سوم هم همراه باادرارم لک های خونی لخته مانند کوچک تراز عدس باادرارم دفع شد نگرانم ک ایا مشکلی برای جنینا ب وجود اومده یا ب خطر مجرای ادرار

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهتر است از پزشک خود سوال کنید . احتمال بروز عفونت ادراری وجود دارد . در مورد جنین پس از عقب افتادن قاعدگی می توان اظهار نظر کرد .