چار ساله نامزدیم نامزدم بهم خیانت کرد میترسم باز تکرار منه بعد ازدواج چون نمیتونم ازش جدا شم

الان خیلی ازش سرد شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل محصل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
خيلي مختصر توضيح داديد علت چي بوده ،ايا علني متوجه شديد و ايا باهم صحبتي هم كرده ايد ؟
ببينيد بايد ريشه يابي بشه كه علت اين كار چي بوده و ايشون ايا احساس كمبودي داشتن كه اين كار را كردن قطعا افراد خيانت ديده اعتمادشون به طرف مقابل را از دست ميدهند و مدام دچار نگراني و تنش هستند لازم و ضروريه با يك زوج درمانگر صحبت كنيد و يك تصميمي بگيريد كه كمك كننده باشه .