ارتودنسی یا کامپوزیت

1_لمینت:تراش میخوره مینا*خوبیش استقامت و سفید موندنشه ولی گرونه😭

2_کامپوزیت:مینا تراش نمیخوره* سریع انجام میشه و ارزون تره و لی استحکام کمتره

(((و درنهایت این که باید هر 8 یا 10 سال یکبار انجام باید بدی یعنی تا آخرش درگیریم و اینکه بااین وضع اقتصاد ک همه چی روز به روز گرونتر میشه چند سال دیگ حتما گرونتره👎...)))
و من ف ک نمیکنم بتونم هر 8 سال یکبار آنقدر هزینه کنم.

_3ارتودنسی: کلا بدون تراش دندان هست و زمان طولانی میبره و یکبار برای همیشه انجام میشه
و بعد از برداشتن براکت ها حتما یک جلسه جرم گیری یا سفید کردن احتیاج داره چون میگن احتمال پوسیدگی زیاده.....

(برای دندان‌ها جلوی من که یکمی روی هم یا عقب جلو هستن روش خوبیه)

حالا بنظرتون کدوم؟ هرکدوم یه دردسر داره

ودیگ مث قبل نمیتونی همه چیییی بخوری و باید مسواک بدست باشی

من نمیدونم ک کاندیدای کدوم روش هستم و کدوم بهتره بنظرتون؟؟؟؟؟؟
لطفا بگید ممنون میشم

اینم بگم من اصلا کلا اهل چای و قهوه و نوشابه نیستم
ولی شیرینی خیلیییییی دوس دارم.....

اگر کامپوزیت را برداریم؟ می‌شود باهمان دندان های قبلی ادامه داد با انجام کمی ترمیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص ارتودانتیکس و ارتوپدی فک و صورت

اگر دندانهای جلو سالم و بدون پرکردگی است بهترین راه ارتودنسی است . چهارتا عکس موبایلی بفرستند و قیمت بگیرند. بی نظمی مختصر معمولا ششماهه جواب میده