سلام خسته نباشید ... من نامزد کردم و حالا یکی دوماه دیگه باید عقد کنیم میخواستم یه سوال بپرسم ... نامزدم کار مشخصی نداره توی بیمارستان طرح میگذرونه و اردیبهشت تمومه خودمم همینطور ... ولی این موقته ما کار ثابت نداریم و این خیلی نگرانم میکنه ... نامزدم برا استخدامی نمیخونه و سرمایه ای هم نداره میخوام برا عقد شرط بذارم که اول باید دوتامون کار ثابتی پیدا کنیم بعد عقد کنیم ینی خیلی عقد و عروسیمون عقب میفته در حالی که برنامه داشتیم خرداد عروسی کنیم ... نامزدمم وقتی برنامه اش به هم میریزه خیلی ناراحت و سرگردون میشه ...میخوام بدونم این شرط گذاشتن درسته یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل کارمند موقت بیمارستان وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به سن نامزدنان اشاره ای نکردید. متاسفانه با شرایزی که در جامعه وجود دارد پیدا کردن کار ثابت کمی مشکل شده است
با ایشان صحبت کنید و بخواهید برنامه اش را برای بعداز اتمام طرحشان بگویند و اینکه ایا والدبنشان حمایتشان میکنند
توصیه نیکنم هردو حضوری برای مشاوره ازدواج اقدام کتید تا توسط روانشناس همه جوانب را بسنجدید