سلام روز بخیر

26سالمه بعد از سزارین دومم 2روز مونده بقاعدگی دردی توسمت چپ شکم حس میکنم البته نمیدونم درده سوزشه ولی خیلی وحشتناکه دکترم نرفتم موقع نشستوبرخاست وورزش وعطسه وسرفه هم بدتره انگار یچیزی تیز ازتوب شکمم میزنن.سزارین اولمم این مشکلو نداشتم

ممنون میشم کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
حتما به پیش دکترتون برید و پیگیری کنید تا عکس و سونوگرافی گرفته بشه