سلام کارشناس محترم خسته نباشیدمن این ماه هفت روز هست که پریودم عقب افتاده دیروز بی بی چک زدم منفی بود سیکلهای من مابین 30 الی 31 روزه من این ماه کرونا گرفتم وفقط یک روز اقدام داشتیم ممکنه داروهای کرونا باعث اختلال تو پریود من شده باشه چون من سیکلهام منظمه و امکان نداره پریود نشم( داروهایی که دکتر بهم داده بود پردنیزولون ,آمپول رسیژن ,فاموتیدین , قرص جوشان ویتامین سی, قرص جوشان استیل سیتئین , شربت دیفن برای سرفه هام )

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  امیدوارم حالتون بهتر باشه
داروهای شما بعضیاش سرکوب کننده سیستم ایمنی هستن و دلیل پریود نشدن شما هم همینه