سلام دختر۵ سالم چهارروزه تب کرده

سلام دختر ۵ سالم چهار روزه تب کرده تبشم یا۳۹ یا۳۸ میشه.بدنش میلرزه نبضش تندتندمیزنه.خیلی بیحوصله وکسل شده.نمیتونه سرپاوایسته یاراه بره  خیلی هم میخوابه این چند روز همش خوابه میگه پاهام درد میکنه.چشماش قرمزشده بدنشم ریخته بیرون ببخشین یبوست هم شده اصلا مدفوعش نمیاد جیشم به زورمیبرمش.هیچی غذا نخورده این چند روز فقط یه کوچولو اب میخوره.روی زبونشم سفید شده دکترم بردمش گفت ثقل وسرما کرده.یه سرم غذایی بهش وصل کردن ولی اصلا هیچ تغییری نکرد توروخدا راهنماییم کنین چکارکنم بچم خوب بشه.دلیل خواب زیاد و سستی بدنش ازچیه؟ ممنون میشم سریعتر پاسخ بدین چون خیلی میترسم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام و درود
لطفا اگر کودک هنوز تبدار هست آزمایش های چک اپ کامل و کووید 19 و اگر غذا نمی‌خورد بستری بفرمایید.