لکه بینی

سلام وقت بخیر من اسفند ماه ۹۸ سقط داشتم که کورتاژ کردم بعد از کورتاژ با اینکه پریود هام منظم بودن ولی ۳.۴ روز مونده به وقت پریودم لکه بینی دارم . دکتر هم رفتم گفت عادیه مشکل نداره نه دارو نوشت نه سونو نه چیزی . این ماه گفتم قرص ال دی بخورم شاید درست بشه از روز ۵ پریودم شروع به خوردن قرص کردم تا دیروز ۷تا از قرص مونده ولی لخته خون سیاه ازم میاد الان نمیدونم چکار کنم این لخته خونای سیاه امکان داره بقایا باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
کورتاژ نزدیک یکسال پیش انجام شده و اگر بقایای دفع نشده ای داشتید تا بحال منجر به عفونت شده بود !
در هر صورت لازمه چکاپ هورمونی انجام بشه