سلام خانم دکتر.صدفم گفتید اگه تهرانید حضوری بیاید. من متاسفانه تهران نیستم.شیرازم. خانم دکتر من شوهرم چشم ناپاک هم هست حتی وقتی با خودم میره بیرون نگا زنا میکنه چیکار کنم.؟ اوایل سر این موضوع خیلی باهاش بحث و دعوا میکردم و اونم انگار بدتر میکرد ولی الان تقریبا دوسالی میشه که دیگه کاری بهش ندارم و حساس نیستم به نگاهاش و بهش دیگه گیر نمیدم.احساس میکنم الان که رو نگاهاش حساس نیستم و بهش گیر نمیدم اونم بهتر شده و کمتر دیگه نگا زنا میکنه. به نظرتون همین روند و ادامه بدم؟ دیگه بهش گیر ندم و رو نگاهاش حساس نباشم؟ خانم دکتر سوال دومم اینکه شوهرم وقتی تو جمع هست بلد نیست حرف بزنه و همش مسخره بازی در میاره و یا دیگران و مسخره میکنه و خیلی هم بی جا و بی جهت الکی میخنده. بهشم که میگم میگه خب چیکار کنم نخندم؟ من اینجورین دوست دارم بخندم.خانم دکتر من دوست دارم شوهرم سنگین باشه و حرفای عاقلانه و خوب بزنه ولی این همش مسخروه بازی درمیاره و الکی هی میخنده و دیگران و مسخره میکنه. لطفا راجع به این موضوع هم راهنمایم کنید.مرسی خانم دکتر موضوع دیگه اینکه شاید بابامینا واسه تعطیلات عید نوروز بیان شیراز بعد من هنوز به شوهرم نگفتم آخه میترسم بهش بگم چون 2 ساله بابای خودش نیومده خونمون بعد الان میترسم دوباره قهر کنه و بگه چرا میخان بیان چرا بابای تو بیاد بابای من نیاد خونمون و دوباره بحث کنه منم حوصله بحث. و دعوا رو ندارم. تازه بابامینا وقتیم میان بیشتر خونه داداشمینا هستن. ت چون راهشون دوروه تقریبا دو سالی یه بار میان شیراز اصلا نمیان .بعد وقتیم که میخان بیان من با شوهرم دعوا دارم چیکار کنم خانم دکتر؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

در مورد سوال اولتون که ایا به رفتار همسرتون در مورد نگاه کردنش به دیگران بی توجه باشید باید بگم بهتره همین روند رو ادامه بدید ولی سعی کنید حتما جذابیت های جنسی خودتون رو هم همیشه داشته باشید در پیامهای قبلیتون اشاره کرده بودید که رابطه جنسی خوبی ندارید وبهشون تمایلی ندارید که این اصلا خوب نیست مردها تشنه توجه ومحبت کردن هستند شما با بی محلی به ایشون باعث میشید همسرتون به دنبال توجه باشند مورد دوم در مورد شخصیت ایشون شما نمیتونید تغییرشون بدید ولی با مودبانه صحبت کردن خودتون واحترام گذاشتن به ایشون و اطرافیان میتونید کمی این روند رو تغییر بدید به قول معروف کمال همنشین در آدم اثر میکنه در مورد موضوع سوم آیا خانواده همسرتون به خواست شما به منزلتون نمیان؟ اگر این طوره که باید تغییر رویه بدید به همسرتون بگید خانوادت هر وقت بخوان میتونن به منزل ما بیان ولی من برای اینکه خانوادت در ارامش باشند وحرف وحدیثی پیش نیاد به منزلشون نمیرم .من مشکلی با امدن خانوادت ندارم دوست عزیز در هر حال کسانی که شما باهاشون مشکل دارید پدر ومادر همسرتون هستند و دوسال هم هست همسرتون بخاطر شما رفت وامدش رو محدود کرده ونتونسته از پدر ومادر خودش در منزلش پذیرایی کنه بهتره کمی به نتیجه رفتارهاتون فکر کنید که ایا ارزش داره بخاطر چنین موضوعی آرامش زندگیتون بهم بخوره و به خانواده خودتون بی احترامی بشه یا خیر