آزمایش nipt

سلام خسته نباشید بنده ۴ ماه حامله ام و دو مرحله غربالگری رو انجام دادم اولی ریسک متوسط سندروم بود دومی تا۸۰ درصد میگن جنین سالمه و درخواست آزمایش نیفتی رو دادن از اونجایی که هزینه اش بالاس اگه انجام ندم چی میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اصولا اگر غربالگری مرحله اول نرمال باشد نیازی به انجام غربالگری مرحله دوم نیست نگران نباشید احتمال مشکل در جنین ضعیف است بنابراین استرس نداشته باشید