مصرف همزمان قرص فیفول و فولیک اسید در بارداری

سلام من ۱۴ هفته هستم

و دکتر بهم قرص آهن فیفول داده بود که داخلش فولیک اسید داشت

و یه قرص فولیک اسید ۸۰۰ هم داده بود

من به مدت یک هفته از جفتش هروز میخوردم

حالا قرص آهنم رو عوض کرده و دیگه فولیک اسید نداره داخلش

حالا نگرانم که اون یه هفته ای که فولیک اسید زیاد وارد بدنم شده بود واسه جنین خطری و عوارضی داشته؟؟

تروخدا جواب بدید نگرانم

ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
من نميدونم چه چیزی در پرونده پزشکی شما بوده که دکترتون لازم دیده اسید فولیک ۸۰۰ در بارداری براتون تجویز کنه
در هر صورت بطور معمول قرص آهن از سه ماهه دوم بارداری شروع و اسید فولیک قطع میشه مگر اینکه به دلیل شرایط خاص خانم باردار دکتر صلاح به ادامه مصرفش بدونه
نگران نباشید