استرس دارم چیکارکنم

سلام.من چندوقته همس استرس و اضطراب دارم.سرم سنگینه قلبم تهت فشاره حال یه جوریه انگارمیخواد یه اتفاقی بیفته

اطلاعات تکمیلی

سن 25 شغل بیکار
پاسخ مشاور

متخصص روانشناسى بالينى و سلامت

با سلام
این استرس شما حتما یک ریشه و دلیلی داره
ممکنه که به طور مشخص نتونین دلیلی براش پیدا کنید و استرس و مشکلات قدیمی الان داره خودشو با این علایم نشون میده ولی چیزی که مهمه این حال فعلی شماست و به هر دلیلی که ایجاد شده باید برطرف بشه
اما برای برطرف شدنش یکی از راهها شناسایی ریشه هاست
تکنیک های رفتاری و آرام سازی مثل هرس کردن شاخه های یه درخته ولی تا ریشه شناسایی نشه باز هم علف های هرز رشد میکنن
‌بعنوان یه راه حل کوتاه مدت از تکنیک‌های ریلکسیشن استفاده کنید تمریناتی مثل یوگا در آرامش تون خیلی موثره
‌حرف زدن با دوستان مهربان و قابل اعتماد پیاده روی در فضای باز با رعایت اصول بهداشتی ارتباطات سالم  با افراد سالم داشتن سرگرمی و انجام کارهای هنری میتونه کمی به کاهش استرس کمک کنه اما یادتون باشه اینا مثل مسکن هستن و راه اصلی درمان حرفه ای و پیدا کردن دلایل این استرس هست و اگر علایم فیزیکی مثل تپش قلب خیلی زیاد باشه حتما باید به پزشک مراجعه کنید
پاینده باشید
دکتر مریم امیدبیگی