توانایی نه گفتن

سلام خانم دکتر  من واقعا تو بیشتر شرایط و کار و..‌ نمیتونم نه بگم و این واسم سخته ممکنه بقیه ناراحت بشن و بیشتر اوقات ازم سواستفاده شده و از این بابت خیلی ناراحتم یعنی میدونم که کارم اشتباهه اما باز تکرار میکنم  بعد میزنم زیر گریه چرا اینکارو کردم  چیکار کنم یاد بگیرم ؟ واقعا خیلی سخته برام و توانایی رفتن به روانشناس ندارم از نظرمالی . ممنونم اگه راهکار بدید  یه دنیا ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص روانشناسى بالينى و سلامت

سلام
ممنونم از اعتماد شما
شما نیاز به تقویت عزت نفس و یادگیری مهارت جرات‌ورزی هستید که مستلزم جلسات درمان است و در اینجا امکان درمان وجود ندارد. می‌توانید در کارگاههای رایگانی که برای این مهارتها هست شرکت کنید و یا از مشاورین بهزیستی که رایگان هستن کمک بگیرین در تهران  تلفن ۱۴۸ و در شهرستانها ۱۴۸۰
و به عنوان یه توصیه کلی عرض میکنم که دست از راضی نگه داشتن همه بردارین و از اینکه با دفاع از حرمت خود و حریم شخصی خود کسی را ناراحت کنید نترسید
پاینده باشید
دکتر مریم امیدبیگی