اعتیاد همسر

سلام. من 36سالمه کارشناسی ارشدم قبلا شاغل اما الان که باردارم خانه دار هستم، همسرم هم 36 سالشه سیکل داره و شغل ازاد.یک ازدواج سنتی اما نه از روی اجبار که با میل و رغبت خودمون در 11 سال پیش، یک هفته بعد از عقد متوجه شدم همسرم ترامادول مصرف میکنه، اول کتمان کرد ولی بعد گفت چندسال پیش تصادف کردم گاهی پام خیلی درد میگیره یکی میخورم که قول داد دیگه نخوره ولی همچنان استفاده میکرد اما مثلا در خفا، من متوجه میشدم یک سال و نیم بعد رفتیم سر خونه زندگیمون، دیدم از نظر میل جنسی در حد صفره، دوران عقد هم مشکل داشت اما نه به این شدت، با خانوادم در میون گذاشتم و اقدام کردم برای جدایی، بعد سه ماه اومد منزل پدرم دنبالم که خوب میشم و فلان، خلاصه ک تا الان چندین بار خواسته تو خونه ترک کنه کمکش کردم یک هفته مشکلات گوارشی و ضعف و بیحالی، دوباره منتظر یک بهانه که مصرف کنه، الان من باردارم چندماه پیش اتفاقی تو یک ازمایش مشخص شد تریاک مصرف کرده، اولش کتمان و بعد هم گفت محل کارم بهم چایی دادن نمیدونستم خوردم، میدونم دروغه ، چند روز قهر بودیم گفت اگه یکبار دیگه ازم چیزی دیدی هر چی گفتی قبول، باز بهش شک کردم و متاسفانه تو‌ جیبش قرصb2  دیدم، صبر کردم ببینم چندتاش کم میشه تو یکروز، دیدم چهار تا خورده، وقتی بهش گفتم دوباره مثل همیشه انکار که مال کسیه و فلان، میدونم این کارم اشتباست اما الان یکماهه باهاش حرف نمیزنم داغونم از دروغاش از اینکه احمق فرض میکنه منو و بحساب خودش هر دفه خامم میکنه با دروغاش، مشکلم یکی دروغ گفتنشه و یکی اینکه نمیپذیره معتاده و حاضر نیست بیاد بریم تحت نظر روانپزشک سومصرف موادو ترک کنه.من ماه شش بارداری هستم تصمیم گرفتم بعداز زایمان جدا شم ازش ، ممنون میشم نظرتون رو به عنوان  کارشناس بفرمایین.

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما باردار هستید و دوران بسیار حساسی را سپری میکنید. توصیه میکنم تا به دنیا امدن فرزندتان هرگونه فکر و استرس را از خود دور کنید
بعد از به دنیا آمدن نوزادتان تصنیمتان را با همسرتان در میان بگذارید و اعلام کنید اکر فرزند و زندکیش را دوست دارد باید نزد پزشک برود و ترک کنند درغیر این صورت شما تصمیم دیگری خولهید گرفت
دوست عزیز
حال که صاحب فرزند شده اید مسئولیت فرد جدیدی به عهده شماست. قبل از هر اقدامی به تمام جوانب آن فکر کنید و عجولانه تصمیم نگیرید
اینده فررندتان در گرو تصمیمات شماست
اگر قصد تصمیمتان برای جدایی قطعی شد حتما با یک مشاور حقوقی در مورد حضانت فرزند و حق و حقوق خودتان  مشورت کنید