پیچیدن نوزاد۲۰روزه به خودش از دل درد

سلام نوزاد۲۰روزه ای دارم که روزی دوبار دل درد میگیره شکمش قارو قور میکنه و پاهاشو سمت شکمش می بره به خودش میپیچه و گریه میکنه

وزن تولدش۳۷۰۰ تو بیست روزگی ۳۸۰۰

خیلی نگرانشم گرسنس شیر می خواد اما دلش درد میگیره نمیتونه بخوره ببخشید تف میده بیرون از دهانش شکمشم روزی سه یا چهار بار کارمیکنه به صورت شل وابکی و زرد رنگ خودمم رعایت میکنم تغذیمو چیکار کنم دکتر ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، احتمالا شیرخوار شما ریفلاکس معده دارد ، برای تشخیص و درمان میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید.