بیماری قلبی کودک

سلام خسته نباشید دختری ۲ماهه دارم که دنیا اومد گفتن صدای اضافی داره و بعد یک روز ای سی یو موند گفتن یکی از رگاش تنگه به بیمارستان قلب منتقلش کردن و ۷روزه بود آنژیو کردن و بالن زدن و خدا رو شکر رگش باز شد  ولی دکترش میگه احتمالا بازم تنگی سراغش بیاد من خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام. والد گرامی منظور شما از تنگی رگ، تنگی دریچه ای هست چون تنگی دریچه ایی صدای اضافی یا سوفل قلبی میده معمولا تنگی عروق قلبی سوفل نداره. ایا نیاز به تعویض دریچه گفتن داره؟ اگر آنژیوپلاستی انجام شده جای نگرانی نیست. فقط پیگیری بفرمایید.

​​​​​