درد شکم در بارداری

سلام هفته 32 بارداری هستم وقتایی که یه مقدار طولانی سرپا میمونم یا حتی بعضی اوقات یه کار سبک سرپایی انجام میدم سمت چپ پایین شکمم درد خیلی شدیدی میگیره که به کمرم هم دقیقا همون سمت چپ انتقال پیدا میکنه تقریبا نیم ساعت باید دراز بکشم تا کمی آروم بشه این دردا طبیعیه؟ احساس میکنم هر چند لحظه هم شکمم حالت انقباض داره و سفت میشه اذیتم میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

استراحت بیشتری داشته باشید و زیاد سرپا نایستید
موقع خواب یک بالش نرم بین رانها قرار بدید
اگر فواصل انقباضات شکمی کمتر و شدتش به مرور بیشتر شد سریع به مرکز درمانی مراجعه کنید