رنگدانه دندان‌

سلام من دندان های پایینم دچار رنگدانه شدن دندانپزشک بهم گف مواد اسیدی و لیمو و ترشی و ... نخور که دیگه اصلا نمیخورم و هرروز دوسع بار مسواک میزنم  ولی متاسفانه به یک‌ماه نرسیده بازم رنگدانه میفته و هی مجبورم برم جرم گیری چیکارکنم راه دیگه ای هست؟

دوسه سال پیش رفتم دکتربرام یه چیزی انجام داد گفت جرم گیری نیستش و دوسال اصلا دچار رنگدانه نشدم ولی امسال دوبار رفتم جرم گیری و بازم مجبورم برم یاچیکارکنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارتودانتیکس و ارتوپدی فک و صورت

سرامیک. الان آفر داریم و قسطی