آزمایش منفی بارداری با علائم بارداری

سلام از یک ماه و نیم پیش اقدام به بارداری داشتم ۴ روز از وقت پریودم گذشته بود بی بی چک استفاده کردم مثبت بود و آزمایش هم انجام دادم عدد بتا ۱۰۱ بود لک بینی داشتم که روز به روز بیشتر شد و دو تا لخته‌ی بزرگ ازم خارج شد مجدد آزمایش بتا رو انجام دادم عدد بتا ۳۳ بود و پایین اومده بود و سونو هم انجام دادم کاملا سقط شده بود این ماه علائم تکرر ادرار دارم زیاده، حالت تهوع و خستگی و زیر شکمم هر از گاهی تیر میکشه یه هفته از وقت پریودم گذشته بی بی چک استفاده کردم منفی بود و آزمایش هم دادم عدد بتا ۲ بود و همچنان علائم رو دارم از دیشب لک بینی داشتم فکر میکردم پریود شدم ولی خیلی کم هست به اندازه یک نقطه لطفا راهنماییم کنید که ممکن هست باردار باشم؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم
کلا ذهن خودتون رو درگیر چیزی به اسم علائم نکنید !!
علائم اصلا قابلیت استناد ندارند فقط آزمایش بتا اثبات کننده حاملگیه اکر منفی هست پس باردار نیستید
انشالله دفعات بعدی