بااین رفتار شوهرم چیکارکنم؟

سلام وقتتون بخیر. من از دوران کودکی تا الان که 27 سالمه عاشق تفریح و بیرون گردی بودم، متاسفانه شوهرم اصلا اینطور نیست اجازه نمیده باکسی بجز خودش بیرون برم، با خودشون هم بخوام برم بیرون باید کلی التماسش کنم که توروخدا منو ببر بیرون دلم گرفت تو خونه، اصلا به این خواسته من اهمیت نمیده گاهی وقتا هفته ای یه بار با زور و التماس منو میبره بیرون یه ساعت دور میزنه باماشین بعد منو برمیگردونه خونه. شبها که اصلا منو بیرون نمیبره  منم عاشق قدم زدن و گشتن هستم این رفتاراش برام عذابه هرکاری هم کردم هر صحبتی هم کردم قبول نمیکنه توروخدا بگین من چیکار کنم دارم عذاب میکشم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص روانشناسى بالينى و سلامت

سلام وقت شما بخیر
ممنپنم از اعتمادتون
چیزی که شما توصیف میکنید به نظر میرسه شما یک شخصیت برون گرا دارید
و احتمالا همسرتون درونگرا هستن
البته با اطمینان نمیشه گفت و فقط یک حدسه
به هرحال یه جور تفاوت شخصیتی بین شما و همسرتون دیده میشه
شما باید با هم به یه توافق برسید گاهی مطابق میل شما باشه گاهی مطابق میل ایشون
ولی یادتون باشه بیرون رفتن طولانی و یا جاهایی خیلی شلوغ یا مهمونی های خیلی شلوغ همسرتون را ممکنه کلافه و عصبی کنه
‌البته شما باید برای خودتون هم برنامه های سرگرم کننده داشته باشین کتاب خوندن فیلم دیدن کارهای هنری و ...
شما الان تمام انرژی روانی تونو از همسرتون میخواهین بگیرین
همبن شما رو ممکنه حساس و کمی پرتوقع کنه
‌درنهایت پذیرفتن برخی از واقعیتهای تغییر ناپذیر هم به آرامش شما کمک میکنه
پیشنهاد میکنم بهتون با همسرتون به یه مشاوره مراجع کنید
پاینده باشید
دکتر مریم امیدبیگی