وسواس فکری در مورد آزار کودکم

من ی دختر دو ساله دارم

دلم نمیخواد با کسی تنهاش بذارم هیچ وقتم نذاشتم تنها خونه کسی بمونه

ولی مثلا بعضی وقتا بابام میاد دنبالش و میبرش بیرون و دخترم خیلی پدرم رو دوست داره و پدرمم خیلی مرد خوبیه و خیلی بچم رو دوست داره یا مثلا با همسرم بیرون میره

و جز پدرم و همسرم با کسی تنها نبوده

یا مثلا میترسم ببرمش مهد کودک ، با اینکه دوربین داره ولی میگم مثلا تو سرویس ها که دوربین نیست اگر مربی ها مریض باشن و بچم رو ازار بدن چی

 انگار وسواس دارم با اینکه تاحالا اتفاقی برای خودمم نیفتاده ولی با چیزایی که شنیدم به همه ! دقیقا همه ! حتی به خانم ها مشکوکم و نمیخوام بچم با کسی تنها باشه ولی میترسم با رفتارم تنها و منزوی بشه

بنظرتون رفتار درست چیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اینکه مراقب فرزندتان هستید موضوع ازاردهنده ای نیست و خیلی هم خوب و منطقیست که اجازه نمیدهید فرزند ۲ساله تان با هرکسی تنها باشد
اگر شاغل نیستید دلیلی ندارد فرزند ۲ساله خود را مهد بگذارید
بهترین سن برای مهد پایان ۳سالگی است.که بهتر است رفت و آمد آن باخود شما باشد نه سرویس مهد
بعد از ۳سالگی میتوانید اموزش های لازم مراقبت از خود را برای دخترتان شروع کنید و بگویید چگونه باید از خود مراقبت کند و اجازه ندهد کسی به اندام خصوصی او دست بزند واگر اتفاقی برای او افتاد باشمادرمیان بگذارد
دختر شما میتواند در کنارشما پارک برود بازی کند و روابط اجتماعی اش تقویت شود
اکر احساس میکنید افکارتان باعث سلب ارامشتان میشود میتوانید با یک رواتشناس حضوری صحبت کنید