یبوست در کودکان

وقتتون بخیر

دخترم از 8ماهگی دچار یبوست شد و هیچ دارویی بجر شربت PEG درمانش نکرد

الان دو سال و دو ماهشه و همچنان با این دارو دفع داره

چند وقته رژیم درمانی رو شروع کردم و دارم سعی میکنم دز داروش رو کم کنم

اما خیلی نا امیدم  خیلی خودشو نگه میداره و اگه اسهال نباشه دفع نداره

پوشک میشه هنوز و واقعا نگران وقتی هستم که از پوشک بگیرمش

اطلاعات تکمیلی

سن 2 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام. اگر کودک شما از نظر کشت ادرار و مشکل تیروئید موردی نداره و یبوست مزمن هست. فعلا از شربت لاکسا پلاس و قطره پروبیوتیک و قطره سایمکتیون و گاها شیاف گلیسیرینه کودکان موثر هست ولی اگر قرمزی اطراف مقعد ودرد حین اجابت دارد (باید درمان جداگانه انجام شود) رژیم غذایی مخصوص ( مثلا شیر یا ماست زیاد با هم در روز مصرف نکند) هم استفاده بفرمایید. از طرفی کودک شما 26 ماهه هست و پوشک داره پس چرا میفرمایید خودش رو نگه میداره؟ فعلا که زود هست از پوشک بگیرید. در صورت عدم پاسخ به این درمانها از فوق تخصص گوارش کودکان کمک بگیرید.