سلام تو خانوادمو ن خیلی بحث داریم بابام بیکار منم ۱۸ سالم عروسی کردم همش منو وسط میکشن یع چند بار منم که بحث داشتم به اونا میگفتم و بیشتر موقع ها منو تقصییر کار میکردند منم  دیگ جلو اونا نمیگم  من ادم منطقیم وسعی میکنم حقو بگم شوهرم خیلی بچس تازه ۲۶ سالشه من نمیگم بزرگم ولی اخلاقای بچگونه داره یکمم عادت کرده به دروغای بی ارزش که خودشو خراب میکنه  واقعا مشکلامون زیاده چون ریشش ازع یع جای که تو یع روستایی زندگی میکنیم همه به هم کار دارن فضولن و خیلی چیزای دیگه که زیادن میش کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
متوجه نشدم دقيق در خانواده پدري مشكل داريد يا باهمسرتون
عزيزم اگه مشكلات والدين و خانواده پدري هست بايد بگذاريد خودشون حل كنن و شما تنها فرزند ان خانواده ايد و اگه مشكلات خود و همسرتون را مطرح كرديد بهتره اين كار را نكنيد چون كمكي نيست جز عوض شدن تصور ديگران از همسرتون بهتره خودتون با همسرتون صحبت كنيد كه متوجه اين دروغ ها هستيد و اين موضوع داره باعث سردي رابطتون ميشه و باهم دنبال حل ان بگرديد و مرزهاي زندگي زناشوييتون را مشخص كنيد كه كسي اجازه دخالت در اون را نداشته باشه .