ساک‌ دیده نشد

سلام خسته نباشد من قبل پریود آزمایش بتا دادم شد 50بعد48ساعت شد 100دیروز سونو انجام دادم ساک دیده نشد حتی سونو واژینال انجام دادم نه داخل رحم ونه خارج رحم بعد بتا مثبت میزنه

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خوب طبیعی است چیزی دیده نشود باید بتا بالای ۲۰۰۰  باشد  انجام این همه آزمایش و سونوگرافی بی جهت،  لازم نیست ۳ هفته دیگر باید سونوگرافی انجام بدهید  مگر اینکه لکه بینی و یا خون ریزی داشته باشید آن وقت است که پیگیری نیاز هست