ببخشید ما تو فامیلمون دوقلو یا چندقلوزایی ژنتیک نداشتیم، تازگی ها چند مورد با ivf یا داروهای تحریک تخمدان چندوقلو آوردن، ولی فقط یکی از بچه ها از نظر جثه و فیزیک خوبه، بقیه انگار ضعیف شدن، مادربزرگم سواد بالایی ندارن و میگن همیشه دوقلوها یکی شون ضعیف میشه، چون زیاد ندیدم نمیدونم واقعا درسته یا نه؟

و سوال دوم اینکه اگر دوقلوها همسان یا غیر همسان باشن این موضوع فرق میکنه؟ یا مثلا اون هایی که با ivf دوقلو میارن، باز هم یکی شون ضعیف تر میشه؟ هم از نظر جسمی، و هم هوشی

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام معمولا ابن طور مي شود ولي نه هميشه و در دوقلوهاي تك تخمي خيلي شايعتر است وعوارض زياد دارد