آیا باردارم؟

سلام.من دو ماه اقدامم. ۸ آبان پریود شدم. ۱۹ و ۲۱ و ۲۳ و ۲۵ آبان اقدام داشتم. ۲۴ و ۲۵ آبان لکه قهوه ای و کمی ترشح تخم مرغی همراه رگه های خونی داشتم. امروز که ۳۰ آبان هست دوباره لکه قهوه ای دیدم. تخمدان پلیکیستیک هستم و پریود های نامنظم دارم. به نظرتون باردارم؟ چه زمان بیبی چک بزنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم بارداری رو نمیشه حدس زد! فقط باید آزمایش بارداری انجام بشه زمان درست انجام تست هم باید حداقل بعد از گذشت پنج روز از تاخیر در مورد قاعدکی باشه