مشکلات دختر نوجوان

برادرزاده ام چهارده ساله هست.مادرش از پدرش جدا شده.تازه فهمیدیم تو یه گروه دوستانه دختر و پسر هست که بایکی از پسرها دوسته.با من رابطه نزدیکی داره.به من میگه عمه  پسر خوبیه اینو گفت و غیره.من با مادرش صحبت کردم تا باهاش صحبت کنه.اخلاقش عوض شده.گوشه گیر شده.به مرگ فکر می‌کنه.از مچ دستش تا آرنج با تیغ خط‌های زیادی انداخته.من باهاش صحبت کردم میشه راهنمایی کنید که چه کاری از دست من بر میاد

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزيز
تمام نشانه هايي كه گفتيد لزوم مراجعه به روانشناس رو نشان مي دهد ، حتما بايد از يك روانشناس و درمانگر كمك گرفته بشود .
موفق باشید.