علائم بارداری خارج از رحم

سلام و خسته نباشید

۳۶ساله هستم،بعد از ۵ ماه که از سقط پزشکیم در ۱۳ هفته گذشته و ابان ماه اقدام مجدد کردم،امروز متوجه شدم که باردارم،و طبق اخرین پریودم در هفته ی پنجم هستم،از روز ۱۸ سیکلم تا الان که حدود دو هفته هستش ،دردهای خفیف در تخمدانهام گهگاهی واسه چند لحظه حس میکنم و تموم میشه،هنوز آزمایش بتا نداده ام،ولی راستش خیلی از بارداری خارج رحمی میترسم ،ایا این دردهای خفیف خطرناک نیست؟بارداری خارج از رحم چه علائم خاصی دارد؟و راه تشخیص ان چیست؟ممنون از توجه شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
وقتی عدد بتا بالای ۱۵۰۰ شد سونوکرافی واژینال انجام میشه تا ساک حاملگی داخل رحمی تشخیص داده بشه.
در صورتیکه عدد بتا بالا بود و در پنج هفتگی هیچ ساک حاملگی در داخل رحم رؤیت نشد شک به حاملگی خارج رحمی میره که باید در سونوگرافی لگنی بررسی های بیشتری انجام بشه
لکه بینی، خونریزی واژینال، دردهای شکمی شدید و حتی درد در بازوها میتونه از علائم حاملگی خارج از رحم باشه ولی بدون بررسی آزمایشگاهی و سونوگرافی تشخیص صرفا از روی علائم قطعی نخواهد بود.