سلام

من گاهی اوقات دچار درد پهلو میشم که معمولا بعد از تخمک گذاری اتفاق میوفته و احساس میکنم ی جسم تیزی در پهلوی سمت چپم وجود داره بعضی وقتا با حرکت کردن هم درد میگیره... مشکلم اینه که هنگام رابطه هم احساس میکنم الت با اون جسم تیز برخورد میکنه و موجب درد میشه ...هنگام تخمک گذاری اصلا این درد رو ندارم معمولا دو روز بعد از تخمک گذاری شروع میشه تا پریودی.معاینات لگنی انجام شده دکتر گفت مشکلی نداری...احتمال وجود کیست هست؟درضمن همیشه پریودام منظم بوده و خونریزی و درد پریود هم نرماله و 22سالمه

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این مسئله در زمان پیش از قاعدگی به علت تغییرات هورمونی می تواند طبیعی باشد در غیر این صورت می توانید سونوگرافی انجام بدهید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید