مشکلات خانوادگی

از وقتی یادم میاد مادر پدرم باهم دعوا و بحث میکنن مادرم همش تهدید به خودکشی می‌کنه من خیلی به مادرم وابسته ام همش میترسم اگه واقعا خودکشی کنه یا بزاره بره چی آنقدر از بچگی تو این فشار روانی بزرگ شدم که خودمم یه فرد استرسی ام که از الان نصف موهام سفید شده من حالم خوب نیست الان من چیکار کنم؟ مشاوره هم نمیرن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متوجه ناراحتی شما و احساس بدی که از محیط اطرافتان دارید هستم . متاسفانه اختلاف والدین وقتی مدیریت نمیشود  گاهی فشار روانی زیادی را به فرزندان تحمیل میکند
میدانم از بچگی با استرس بزرگ شده اید ولی شما در حال حاضر یک جوان بالغ هستید که باید سعی کنید مستقل شوید مهارتی را یاد بگیرید و برای خود کسب درامد کنید دوستان جدید پیداکنید و ارتباط اجتماعیتان را بیشتر کنید
دوست عزیزم شما باید والدینتان را همانطور که هستند بپذیرید و سعی کنید تاحدامکان  خودتان در ارامش باشید
اگر والدینتان نزد مشاور نمیروند خودتان با روانشناس صحبت کنید تا راهکارهای کسب ارامش و کاهش استرس و همچنین برخورد صحیح در شرایط دعوای والدینتان را دریافت کنید