تنبلی تخمدان و اقدام به بارداری

سلام وقت بخیر ،دکتر طبق این ازمایش AmH ک عددش ۵.۷ بود گفتن تنبلی تخمدان دارم ولی پریودم منظمه و لتروزول خوردم و استرادیول و امپول اچ ام جی زدم تو سونو فولیکول ۱۸ روز ۱۱پریودی داشتم روز ۱۳ امپول اچ سی جی زدم و یکبار همون روز رابطه داشتم یکبار روز یکشنبه ،امروز ازصبح ترشحات سفید دارم احتمالش هست باردار باشم ۱۱روز مونده تا پریودیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دانشجو روانشناسی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر amh ربطی به تنبلی تخمدان ندارد و عدد آن در آزمایش شما کاملا نرمال و خوب می باشد و ذخیره تخمدانی شما خوب است در حال حاضر باید صبر کنید تا زمان  پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید