رژیم لاغری قبل بارداری

من 86کیلو ام با 155 قد

میخوام واسه بچه دومم اقدام کنم ولی نمیدونم اول رژیم لاغری بگیرم یکم کم کنم بهتره یا بده چون میگن قبل بارداری نباید رژیم گرفت موندم چیکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

بچه دومم هست بعد از زایمان اولم بااستپ وزن شدید مواجه شدم که تغیری نکردم تا حالا

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
این جمله ** میگن قبل از بارداری نباید رژیم گرفت** رو دقیقا چه کسی میگه؟!!!!!!!! مردم بدون اطلاعات زیاد حرف میزنند به صحبت های بدون پایه و اساس و سطحی افراد غیر متخصص توجه نکنید. صدرصد صدرصد اول رژیم بگیرید و وزنتون رو کاهش بدبد بعد برای بارداری اقدام کنید.
رژیم از متخصص تغذیه بگیرید