متفورمین و عقب افتادن پریود

سلام خسته نباشید!

من ذخیره تخمدانم زیر ۱

قبل بارداری اولم بدون دارو پریود نمیشدم، اما بعد زایمان تقریبا مرتب شد و سیکل بین ۳۰ تا ۳۳ روز

دوماه هست که متفورمین تجویز کردن و اقدام دارم برای بارداری دوم

ماه قبل بعد ۳۳ روز پریود شدم، این ماه سونوگرافی رفتم فولیکول نداشتم... الان ۳۷ روز شده و هنوز پریود نشدم بیبی چک هم منفی

روزی سه تا متفورمین و دوتا اووبوست میخورم!

ماه بعد باید  hmg استفاده کنم، صبر کنم یا پروژسترون بزنم؟

نمیشه تو این کرونایی دکتر نرم دوفاستون یا شیاف پروژسترون استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر ازمايش خون منفي بوده پروژسترون مي توانيد مصرف كنيد