سلام.وقت بخیر.من 27 اسفند هفته 29 بارداری زایمان زودرس داشتم.iugr,وپره اکلامپسی شدید بودم.(دخترم 22 روز زنده بود ) وقتی دکترم فهمید بستری شدم فشارم طی دو روز از 11/8 به 13/14و به 16/8 که رسید میخاستن واسه عمل اماده کنن در همین موقع کیسه ابم پاره شداز قبل هم حجم مایع کاهش یافته بود .الان سوالم اینه ایا پره اکلامپسی دلیل پاره شدن کیسه ابه یا ربطی نداره و جداگانه باید بررسی کنم؟ونظر شما واسه بارداری بعدی چیه چه اقداماتی باید انجام بشه تا تکرار نشه؟درصد تکرارش چقده؟ممنون
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمال تکرار هست وقبل بارداری باید از نظر یک سری بیماری ها بررسی شوید