سلام.شوهرم 27سالشه.کمردرد داره.ام آر آی .چن تا مهرش سیاه شده.تنگی کانال نخاعی هم داره.بیشتر مهره L5-S1 فک کنم آسیب دیده طبق ام آر آی.کارشم سنگینه و هرروز داره بارخالی میکنه.نمیتونه کارشو ول کنه واستراحت کنه.نمیدونیم چکار کنه.یه دکتر گفت لیزرش میکنم وبراهمیشه درمان میشه.بنظرشما لیزر کنه خوبه؟راه حلش چیه؟براآیندش چکارباید کنه؟باتشکر فراوان
پاسخ مشاور

متخصص مغز و اعصاب کودک

با سلام مهمترین مسئله در مورد ایشون اینه که کارش رو سبکتر کنه چون تا زمانیکه کار سنگین انجام بده حتی با بهترین عمل یا لیزر عود خواهد کرد دکتر مهران آقامحمدپور :فوق تخصص مغز واعصاب