تیر کشیدن کمر در بارداری

سلام هفته ۱۹ بارداری هستم

تو کمر یه نقطه اندازه یه سکه طرف راستم هست که یهو تیر میکشه و میزنه به ران م کلا دو سه ثانیه س ولی خیلی درد بدیه

قبل بارداریم اینطوری بودم ولی مواقعی ک کار زیاد میکردم ولی الان با اینکه استراحتم خیلی زیاد تر شده ولی درد بیشتر به سراغم‌میاد

خطرناکه ؟ باعث کوتاه شدن طول سرویکس میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
طول سرویکس یا دهانه رحم فقط با انجام سونوگرافی قابل تشخیصه و اگر کنار از ۲۹ باشه سرکلاژ معمولا پیشنهاد میشه
چون قبل از بارداری همین درد رو احساس میکردید و درد تا پا کشیده میشده بیشتر میشه به سیاتیک شک کرد، پس اگر ابتدا پزشک زنان با معاینه و بررسی مشکل مامایی خاصی رو تشخیص ندادند لازمه به متخصص ارتوپد مراجعه کنید تا دستورالعمل های لازم جهت کنترل درد براتون در نظر گرفته بشه