دوفاستون و بارداری

سلام

من 2 ماه اقدام به بارداری کردم

ازمایش و سونو دادم دکتر گفت مشکلی نداری فقط یه کم تنبلی داری

پریودام نامنظمه هر ماه چند روز عقب میندازم بهم قرص دوفاستون و متفورمین داده

2 ماهه که مصرف میکنم

ماه پیش دوفاستون رو که قطع کردم بعد از 10 روز پریود شدم

این ماه 11 روز میگذره پریود نشدم سینه درد دارم گاهی اوقات زیر دلم و کمرم تیر میکشه البته ماههای پیشم همینطوری هستم شنبه بی بی زدم منفی بود حالا الان تا کی باید صبر کنم یا دلیلش چی میتونه باشه مگه میشه بعد از دوفاستون پریود نشم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اول ازمايش خون بارداري دهيد اكر منفي بود امپول بايد بزنيد