آزمایش بتا

سلام خسته نباشید

من بیست و چند روز پیش رابطه بدون دخول داشتم و موعد پریود لک. بینی قهوه ای داشتم بیبی زدم هاله انداخت بعد از چند ساعت سه روز بعد از تاخیر آزمایش بتا دادم و منفی بود دکتر برام امپول پروژسترون نوشت و عد از گذشت نه روز هنوز پریود نشدم. دوازده روز بعد از تاخیر ازمایش مجدد دادم و همچنان منفی خیلی سینه درد دارم و حالت پریودی هر از گاهی میاد و میره امکان بارداری هست؟ با اینکه بعد از دوازده روز تاخیر منفی بوده جواب؟اعتماد کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام احتمالا اكر ازمايش دوم هم منفي بوده نياز به افزايش دوز دارو هست