اقدام بارداری

سلام ممنون از مشاورین محترم .ببخشید من با وجود پریود منظم ۲۸ روزه

و حتی استفاده از کیت تخمک گذاری روز ۱۴. که دوبار یک بار ۱۲ ساعت بعد مثبت بودن کیت به بار ۳۶ ساعت بعد اقدام داشتم و علائم هم داشتم

اما باردار نشدم و درست سر ۲۸ روز پریود شدم و اقدام اولم بود وماه اول

میخواستم بدونم لازمه به پزشک مراجعه کنم و قرص تحریک تخمدان مصرف کنم ؟ چون استرس دارم می‌خوام زودتر این اتفاق بیفته ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید تا ۴ ماه دیگر برای باردار شدن زمان دارید موفق باشید