توصیح روابط جنسی برای نوجوان

با سلام خدمت مشاور محترم دختر ۱۴ ساله ای دارم که اخیرا بخاطر شنیدن صحبت های دوستانش متوجه چگونگی روابط جنسی زن ومرد شده و البته از فهمیدن این موضوع از من و بیشتر پدرش بدش میاد حتی میگه ازخداهم بدم میاد این چه کار بدی هست و میگه از ادمهایی که این کاررو میکنن حتی برای بچه دار شدن متنفرم از تو و باباهم بدم میاد و باورم نمیشه که شماهاهم این روابط رو داشتید و یه طوری از همه چی بدش اومده و بسیار عصبی و پرخاشگر شده و بسیار روی روابط من و پدرش حساس شده بطور وحشتناکی. میشه راهنمایی بفرمایید .هرچقدرم براش تو ضیح دادم که این یه کار طبیعیه و کاربد وغلطی نیست و اون صحنه هایی که احیانا تو اینترنت و ..دیدی یاشنیدی خیلی هاش واقعیت مطلب رو نمیرسونه و الان هم زمان مناسبی برای فکر کردن به این موضوع نیست و موقع ش که برسه خودت با این قضیه کنار می آیی اما حرفهای من بی اثره

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
معمولا وقتی فرزندان برای اولین بار متوجه موضوع روابط جنسی و فرزندآوری میشوند این احساسات ناخوشایند را تجربه میکنند
توضیحات شما درست و منطقی بوده است ولی از انجایی که شما والد فرزتدتان هستید و شاید نتوانید خیلی موضوعات را کامل توضبح دهید و یا دخترتان نمیتواند بدون رودربایستی سوالاتی بپرسد توصیه میکنم با یک‌ مشاور در حیطه نوجوان صحبت کنید و از دخترتان بخواهید تا به تنهایی در جلسات مشاوره شرکت کند و موضوعی که ناراحتش کرده را مطرح کند
مشاور بهتر میتواند با دخترتان صحبت کند و این موضوع را مدیریت کند