سلام من هفته بیست بارداری هستم ولی اصلا نمیتونم با همسرم ارضا بشم فقط با خود ارضایی عایا ضرری برا جنین داره?? وقتی به ارگاسم میرسم جنین سفت میشه تو دلم حسش میکنم بعدش دل درد میگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید تحریک شدن و به ارگاسم رسیدن شما توسط همسرتان صورت بگیرد یعنی تحریک  کلیتوریس و لبیاهای داخلی و خارجی باید توسط همسر شما صورت بگیرد و همزمان هم دخول می توانید داشته باشید یعنی فقط دخول به تنهایی نباشد که به ارگاسم برسید انجام خود ارضایی عوارض دارد به همین علت انجام خود ارضایی هم از نظر پزشکی و هم شرعی منع شده است موفق باشید