مصرف قرص دهیدرواپی

سلام من به خاطر اینکه ذخیره تخمدان کم دارم قرص دهیدرواپی آندوسترون مصرف میکنم دکترم گفت همینطور که داری اینو میخوری اقدام هم بکن الان توی اقدامم نگرانم اگه قطعش کنه یه دفعه پریود نشم؟ و اینکه این ماه دو بار بعد رابطه لکه خون دیدم چیزی که قبلا سابقه نداشته علتش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام درمورد قرص نظري ندارم از خود پزشكتان بپرسيد ولي درمورد لكه بعد رابطه حتما نياز به معاينه وبررسي جهت رد زخم وپوليپ هست